Üzüm Çekirdeği Yağı

Üzüm Çekirdeği Yağı

  • 37,00₺25,90₺
  • Ürün Kodu: uzum-cekirdegi-yagi
  • Stok Durumu: Stokta var

%100 saf soğuk sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı (Vitis Vinifera Seed Oil)    20 ml

Üzüm Çekirdeği Yağı, üzüm çekirdeklerinin soğuk sıkılmasıyla elde edilir.

Kozmetik losyon ve kremlerin, şampuanların içeriğinde üzüm çekirdeği yağına yer verilir. 

Üzüm çekirdeği yağının özellikleri ve kullanımı 

  • Üzüm çekirdeği yağı iyi bir nemlendiricidir.
  • Hem cilt nemlendirme hem de saç bakımında kullanılabilir.
  • Üzüm çekirdeğinin antioksidan özelliğinden dolayı üzüm çekirdeği yağını, tek başına ya da diğer soğuk sıkım yağlarla karıştırarak nemlendirici serum olarak kullanabilirsiniz.
  • Olivya Dükkan üzüm çekirdeği yağı, sentetik koku, koruyucu, boya içermez. %100 saf soğuk sıkım üzüm çekirdeği yağıdır.

Kullanımı

Bir miktar üzüm çekirdeği yağını temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Üzüm çekirdeği yağını serin ve kuru yerde saklayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.  

Üzüm çekirdeği yağı İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ya da tedavi edilmesi amacı ile kullanılamaz. Kullanımdan önce alerjik reaksiyonlara karşı vücudun küçük bir yerinde denenmesi önerilir.

Yağlar
Miktar 20 ml

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
policy icon 1

Ücretsiz Kargo

Türkiye'nin neresinde olursanız olun 250 TL ve üzeri tüm siparişlerde ücretsiz kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

policy icon 2

Geri İade Garantisi

Memnun kalmadığınız ürünlerde, 14 gün içinde geri iade garantimiz bulunmaktadır.

policy icon 3

7/24 Destek

Bize 7/24 info@olivyadukkan.com ve instagram hesabımızdan ulaşabilirsiniz

Yeni Ürünler