ZEYTİNYAĞI SABUNLARIMIZ

Anneannelerimizin, dedelerimizin anlattıklarından biliyoruz, zeytinyağı sabununun banyolarda çok kullanılan baş tacı bir temizleyici olduğunu. Zamanla yerini sentetik temizleyicilere bıraksa da zeytinyağı sabunu eski popülerliğini geri kazanmaya başladı. Doğal yapısından kaynaklı içeriği sayesinde hem saçlara hem cilde iyi gelmesi, şifa olması nedeniyle yeniden hayatımıza dahil olmaya başladı.

Biz de Olivya Dükkan olarak sizlere hem doğal hem de bitkisel aromalara sahip zeytinyağı sabunlarımızı uygun fiyatta sunuyoruz.

NEDEN ZEYTİNYAĞI SABUNU?

Öncelikle saf zeytinyağı sabunumuza zeytinyağlı sabun değil zeytinyağı sabunu demeyi tercih ediyoruz. Piyasadaki zeytinyağlı sabun adı altında satılan sabunların çoğunda zeytinyağı yanında başka sentetik içerikler de olabiliyor. Dolayısıyla sentetik içeriklerin yanında zeytinyağı da içerdiği için “zeytinyağlı sabun” olarak adlandırılması gayet doğal.

Olivya Dükkan’ın saf zeytinyağı sabunu ise sadece zeytinyağı kullanılarak üretilmektedir. Sadece zeytinyağı sabunlaştırılmaktadır. Diğer zeytinyağı sabun çeşitlerimiz ise büyük oranda saf sızma zeytinyağı yanında diğer doğal yağları (lavanta, biberiye vb. uçucu yağlar) içermektedir.

Örneğin lavantalı zeytinyağı sabunumuz sızma zeytinyağı, sızma zeytinyağı içerisinde özel şartlarda lavanta çiçeklerinin bekletilmesiyle (maserasyon) oluşan lavanta yağı ve lavanta uçucu yağı içermektedir. Böylece yine büyük oranda zeytinyağını sabunlaştırmış oluyoruz. Kahveli zeytinyağı sabunumuz için de benzer durum söz konusu. Kahveli zeytinyağı sabunumuz yine sızma zeytinyağı ve sızma zeytinyağı içerisinde özel şartlarda kahvenin bekletilmesiyle oluşan kahve maserasyon yağı ve gerçek kahve içermektedir.

OLİVYA DÜKKAN SABUNLARININ ÖZELLİKLERİ

Sızma zeytinyağı kullanılarak soğuk proses ile pişirmeden ürettiğimiz zeytinyağı sabunlarımız hassas ciltli kişiler ve hatta bebekler için bile güvenlidir. Zeytinyağından yapıldığı için zeytinin içerdiği tüm vitamin ve mineraller zeytinyağı sabunlarımızda da mevcuttur. Doğal temizlik sağlayan zeytinyağı sabunlarımızı hem cilt hem de saçlarınız için güvenle kullanabilirsiniz. Cildinizi ve saç derinizi besler, nemlendirir, saçlarınızla ilgili problemlerin giderilmesinde yardımcı olur. Ciltte asla kuruma yapmaz.

  • Zeytinyağı sabunlarımız el yapımı üretilir.
  • Elle tek tek kesilir.
  • 5 hafta açık havada kurutulur.
  • Herhangi bir renklendirici, sentetik koku ve koruyucu katkı içermez.

Zeytinyağı sabun çeşitlerimizi incelemek, ayrıntılı bilgi almak ve satın almak için zeytinyağı sabunlarımız bağlantısını tıklayabilirsiniz. Doğal temizlik arayanları dükkanımıza, https://olivyadukkan.com bağlantısına bekleriz.