AKTİF KARBONLU ZEYTİNYAĞI SABUNU

Şaşırtıcı olabilir ama kömürün çok eski çağlardan beri sağlık için kullanıldığı biliniyor. Eski Mısırlılar cilt yenileyici olarak yaraların iyileştirilmesinde ve güzellik için cilt bakımında kullanırlarmış kömürü.

Aktif kömür, cilt yüzeyindeki kirle beraber yağı çekerek gözenekleri temizliyor. Bu etkisi sabun üreticilerinin de oldukça ilgisini çekiyor.

AKTİF KARBONLU ZEYTİNYAĞI SABUNUNUN FAYDALARI

  • Aktif karbon sayesinde ciltteki yağı ve kiri kendine çekerek uzaklaştırır.
  • Aktif karbon yardımıyla yağlı ciltlerde fazla yağı emer.
  • Zeytinyağı ve diğer doğal yağlar yardımıyla cildi kurutmadan temizler, nem dengesini sağlar.
  • Peeling etkisi ile ciltteki gözeneklerin temizlenmesini sağlar.
  • Düzenli kullanımda gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur.

Aktif karbonlu zeytinyağı sabununun faydalarına ayrıntılı bakalım mı? Aktif karbonlu sabun da denilen kömür sabunu yağlı ciltler için tam bir kurtarıcı. Yaz döneminde daha da artan yağlanma gözeneklerin yağ ve kir ile birikerek tıkanmasına ve istenmeyen cilt problemlerine sebep oluyor. Dolan gözenekler ilerleyen zamanda siyah nokta, sivilce ve akne olarak cildimizde yerleşiyor. Yağlı ciltlerin başka bir problemi de gözeneklerin zamanlan büyümesi ve cilt üzerinde hoşa gitmeyen görüntülerin olması.

İşte aktif karbonlu zeytinyağı sabununu tam da bu tip ciltler için formüle ediyoruz. Aktif karbonlu sabun, içeriğindeki kömür parçacıkları yardımıyla yağı ve kiri çekerek gözeneklerin açılmasını sağlıyor. Düzenli kullanımda gözeneklerin küçülmesine ve cildin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor.

Aktif karbonlu zeytinyağı sabunu, zeytinyağı ve içeriğindeki diğer doğal yağların temizleme ve nemlendirme özelliklerine ve kömürün peeling gücüne sahip harika bir cilt bakım sabunu. Yağlı ciltlere özellikle önersek de tüm cilt tipleri günlük cilt temizliğinde güvenle kullanabilir. 

Zeytinyağı sabunlarımızla ilgili Temizliğin En Saf Hali Sabun , Zeytinyağı Sabunlarımız yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Tüm zeytinyağı sabunlarımızı linkten incelebilirsiniz. Olivya Dükkan Zeytinyağı Sabunları